Τις τακτικές μηνιαίες διανομές πραγματοποίησε του Αυγούστου και του Σεπτεμβρίου 2020, πραγματοποίησε, στις εγκαταστάσεις της η Ελληνική Εθελοντική Συμπαράσταση ΑΜΚΕ με την υποστήριξη του Hellenic Relief Foundation στην Αθήνα. Οι ωφελούμενοι προσήλθαν τηρώντας όλα τα απαραίτητα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας όπως έχουν διαμορφωθεί λόγω του Covid 19.
Σε κάθε διανομή δόθηκαν περίπου 370 πακέτα τροφίμων τα οποία περιείχαν βασικά είδη διατροφής και προϊόντα μακράς διαρκείας (ζυμαρικά, όσπρια, κριθαράκι, πελτέ, λάδι, ζάχαρη, αλεύρι, γάλα κ.α.) προσφορά όπως πάντα του HRF, τα οποία ενισχύθηκαν από προσφορές προϊόντων Ελληνικών Εταιρειών και του Συλλογου των Αθηναίων. Τα πακέτα τροφίμων περιείχαν επιπλέον και κοτόπουλο,  κατεψυγμένα στίκ ψαριού, μίγμα παρασκευείς για βάφλες, σερβιετάκια, σοκολάτες, τσίχλες κ.α.
Η διανομή του Αυγούστου πραγματοποιήθηκε στη μνήμη του Χρήστου Κουτση, αντιπροέδρου της INVESTORS BANK, και επί σειρά ετών ένθερμου υποστηρικτή του φιλανθρωπικού έργου του HRF και της ΕΛΕΘΣΥ.
Κατά τη διανομή του Σεπτεμβρίου δόθηκαν επιπλέον και κατεψυγμένα λαχανικά (φασολάκια, αρακάς, σπανάκι) προσφορά της γνωστής Εταιρείας Μπαρμπα-Στάθης Μονοπρόσωπη Ανώνυμη Βιομηχανική και Εμπορική, εγκαινιάζοντας με αυτό τον τρόπο και τη συνεργασία της ΕΛΕΘΣΥ ώστε σε τακτά χρονικά διαστήματα οι ωφελούμενοι των προγραμμάτων να γίνονται  αποδέκτες αυτής της σημαντικής προσφοράς.
Ο Σεπτέμβριος μας επιφύλαξε, όμως, μία χαρούμενη είδηση. Μεταξύ των ωφελουμένων οικογενειών που παρέλαβαν τα δέματα τους είναι και ο Σπάτουλας Χρήστος Φανούριος γιος της ομωνύμου οικογένειας που αρίστευσε με 17000 μόρια και πέρασε πρώτος Τμήμα Εργοθεραπείας του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής . Το HRF και η ΕΛΕΘΣΥ του ευχόμαστε ολόψυχα καλή πρόοδο και δύναμη στην προσπάθεια του και εμείς από πλευράς μας θα συνεχίσουμε να τον στηρίζουμε.
Τέλος, συνεχίζοντας την παράδοση έτσι και φέτος εν μέσω κορονοϊού ετοιμαζόμαστε για την διανομή των σχολικών ειδών που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη πέμπτη στους μαθητές των ωφελουμένων οικογενειών και είδη παραλάβαμε τα πρώτα δέματα με γραφική ύλη προσφορά της εταιρίας ΣΚΑΓΙΑΣ ΑΕ.
Οι διανομές πραγματοποιήθηκαν υπό την καθοδήγηση της κας Μαρίας Σιούρδη υπεύθυνη της ΕΛΕΘΣΥ, με τη βοήθεια των εθελοντριών:  Σούλας Μπελη, Αντωνίας Παντουβακη και Έμυς Σπανού.
Υποστηρικτές μας ο Όμιλος Ν. Κωνσταντόπουλου, η Τράπεζα Τροφίμων, η Arla Foods, Καμηλάρης ΑΕΒΕ, και Αγροβιμ ΑΒΕΕ, η Κοτόπουλα Πίνδος, η Μπαρμπα-Στάθης Μονοπρόσωπη Ανώνυμη Βιομηχανική και Εμπορική Εταιρεία, η Τράπεζα Τροφίμων.
2020-09-05T12:11:08+02:00