Στις 11 Σεπτεμβρίου 2020 πραγματοποιήθηκε η διανομή  σχολικών ειδών στις εγκαταστάσεις της ΕΛΕΘΣΥ-HRF στην Αθήνα. Περίπου 230 παιδιά με τους γονείς τους προσήλθαν και πήραν τα απαραίτητα είδη για την έναρξη της σχολικής χρονιάς όπως σχολικές τσάντες, γραφική ύλη, στυλό, μολύβια κ.α. καθώς και αντισηπτικά, μάσκες λόγω των συνθηκών, αλλά και μπισκότα, γλυκίσματα, χυμούς κ.α. Αρωγοί μας σε αυτή την προσπάθεια για να στηρίξουμε τα παιδιά των ωφελουμένων μας, το αδελφό Ίδρυμα Hellenic Relief Foundation,  το Κοινωνικό Παράρτημα του Συλλόγου των Αθηναίων, ο Όμιλος Ν. Κωνσταντόπουλου, τα MAX STORES, η Εταιρεία ΣΚΑΓΙΑ, η Εταιρεία ΝΕΟΧΑΡΤ, οι ΑΤΤΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ,  καθώς και οι εθελόντριές μας που φρόντισαν να έχουμε τσάντες και γραφική ύλη.

Τα αντισηπτικά ήταν προσφορά της Εταιρείας L’ OREA Paris, οι μάσκες της ΕΛΕΘΣΥ με τη στήριξη των εθελοντών, τα γλυκίσματα, μπισκότα κ.λπ. προσφέρθηκαν από  την Τράπεζα Τροφίμων, Μπισκότα Παπαδοπούλου και την Coca Cola.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στον ωφελούμενό μας Χρ. Φ. Σπατούλα ο οποίος εισήλθε πρώτος σε σχολή στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής δόθηκε ετήσια κάρτα απεριορίστων διαδρομών προσφορά του μέλους του HRF κ. Κ. Ζαχαριάδη, για τις μετακινήσεις του, ενώ η ΕΛΕΘΣΥ μέσω της κ. Ειρ. Ξακουστή θα του δώσει ένα laptop ώστε να μπορεί να πραγματοποιήσει πιο εύκολα τις σπουδές του προσφορά της εταιρείας Italkraft με έδρα το Μαϊάμι της Φλόριντα.

Η διάθεση πραγματοποιήθηκε τηρουμένων όλων των υγειονομικών κανόνων λόγω των συνθηκών, παρουσία του μέλους του HRF ιατρού πνευμονολόγου κ. Ευθύμιου Δουνέση και της συζύγου του, της κας Σάκης Κυπραίου, της κας Ειρήνης Ξακουστή, και της υπεύθυνης της ΕΛΕΘΣΥ κας Μαρίας Σιούρδη. Σημαντικότατη για τη διεξαγωγή της γιορτής η παρουσία των εθελοντριών, Σούλας Μπέλλη, Αντωνίας Παντουβάκη, Έμυς Σπανού.

2020-10-03T16:46:30+02:00