Πραγματοποιήθηκε για τον μήνα Οκτώβριο από την Ελληνική Εθελοντική Συμπαράσταση και το Hellenic Relief Foundation, σε διάστημα μιας εβδομάδος τηρουμένων των υγειονομικών πρωτοκόλλων, στις εγκαταστάσεις στην Αθήνα σε συνεργασία με το Κοινωνικό Παράρτημα του Συλλόγου των  Αθηναίων η τακτική μηνιαία διανομή τροφίμων (ζυμαρικά, ρύζι, αλεύρι, κριθαράκι, λάδι, λαχανικά, κρέας κ.α.) στις αδύναμες οικονομικά οικογένειες και τα μοναχικά άτομα που  υποστηρίζονται. Συνολικά δόθηκαν περίπου 360 δέματα τροφίμων.

Η διανομή πραγματοποιήθηκε τηρουμένων όλων των υγειονομικών πρωτοκόλλων υπό τις οδηγίες της υπεύθυνης της ΕΛΕΘΣΥ κ. Μαρία Σιούρδη και των εθελοντών Σούλας Μπέλλη, Έμυ Σπανού.

Χορηγοί σταθερά το Hellenic Relief όπως κάθε μήνα από το 2011, ο Όμιλος Ν. Κωνσταντόπουλου, το Κοινωνικό Παράρτημα του Συλλόγου των Αθηναίων, η Αγροβιμ, η Τράπεζα Τροφίμων, η εταιρεία Μπαρμπα-Στάθης, Arla Foods, η Περιφέρεια Αττικής κ.α.

Στο πλαίσιο της διανομής, οι ωφελούμενοι είχαν τη δυνατότητα να πάρουν και ενδύματα, προσφορά των ελληνικών εκκλησιών στο New Jersey ενώ στηρίχθηκαν και ιδρύματα όπως το Μερόπειο και άλλες δομές. Επιπλέον δόθηκαν σχολικά είδη προσφορά των καταστημάτων Max Stores, της εταιρείας ΝΕΟΧΑΡΤ και  της ΕΛΕΘΣΥ.

2021-10-29T11:59:18+02:00