Λίγο πριν τον Αύγουστο πραγματοποιήθηκε από την Ελληνική Εθελοντική Συμπαράσταση και το Hellenic Relief Foundation στις εγκαταστάσεις στην Αθήνα, σε συνεργασία με το Κοινωνικό Παράρτημα του Συλλόγου των Αθηναίων, η τακτική μηνιαία διανομή τροφίμων (ζυμαρικά, ρύζι, αλεύρι, λάδι κ.α.) στις αδύναμες οικονομικά οικογένειες και τα μοναχικά άτομα που  υποστηρίζονται, παρουσία και του μέλους του HRF κ. Κων/νου Ζαχαριάδη. Συνολικά δόθηκαν περίπου 350 δέματα τροφίμων αλλά και δωροεπιταγές για προμήθεια τροφίμων χορηγία της εταιρείας Αγροβίμ.

Χορηγοί σταθερά το Hellenic Relief, ο Όμιλος Ν. Κωνσταντόπουλου, το Κοινωνικό Παράρτημα του Συλλόγου των Αθηναίων, η Αγροβιμ, η Τράπεζα Τροφίμων, οι  Μύλοι Λούλη, η εταιρεία Μπαρμπα-Στάθης, η Παλίρροια κ.α.

Η διανομή πραγματοποιήθηκε τηρουμένων όλων των υγειονομικών πρωτοκόλλων υπό τις οδηγίες της υπεύθυνης της ΕΛΕΘΣΥ κ. Μαρία Σιούρδη, με τη βοήθεια των εθελοντριών όπως η  Έμυ Σπανού και επίσης παρουσία της κόρης της χορηγού μας Αγροβίμ. Κ. Μελίνας Πειμανίδη.

Στο πλαίσιο της διανομής, οι ωφελούμενοι είχαν τη δυνατότητα να πάρουν και ενδύματα ενώ στηρίχθηκαν και ιδρύματα όπως το Μερόπειο Ίδρυμα, ενώ ενδύματα προσφέρθηκαν και στην Κοινωνική Παιδιατρική Αθηνών

2021-08-02T09:51:35+02:00