Συνεχείς οι διανομές της ΕΛΕΘΣΥ λίγο πριν τη μεγάλη διανομή του Πάσχα ώστε να στηριχτούν συνάνθρωποί μας σε ανάγκη πολύ περισσότερο τώρα που η οικονομική κρίση είναι πιο έντονη λόγω της αύξησης των τιμών σε βασικά προϊόντα διατροφής. Η πραγματοποίηση της διανομής, έγινε όπως πάντα από την Ελληνική Εθελοντική Συμπαράσταση και το Hellenic Relief Foundation στις εγκαταστάσεις τους στην Αθήνα, σε συνεργασία με το Κοινωνικό Παράρτημα του Συλλόγου των Αθηναίων.
Τα δέματα των περιείχαν βασικά τρόφιμα όπως ζυμαρικά, ρύζι, αλεύρι, κριθαράκι, λάδι κ.α. δόθηκαν σε αδύναμες οικονομικά οικογένειες και μοναχικά άτομα. Συνολικά διατέθηκαν περίπου 350 δέματα τροφίμων.
Η διανομή πραγματοποιήθηκε με τήρηση όλων των απαραίτητων υγειονομικών πρωτοκόλλων (θερμομέτρηση, επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης, rapid test) υπό τις οδηγίες της υπεύθυνης της ΕΛΕΘΣΥ κ. Μαρίας Σιούρδη και των εθελοντών Σούλας Μπέλλη, Αντωνίας Παντουβάκη, και Νότας Αλαμάγκου.
Χορηγοί σταθερά το Hellenic Relief όπως κάθε μήνα από το 2011 και επιπλέον ο Όμιλος Ν. Κωνσταντόπουλου, η Αγροβίμ, το Κοινωνικό Παράρτημα του Συλλόγου των Αθηναίων, η Τράπεζα Τροφίμων, οι Μύλοι Λούλη, η Arla Foods κ.α.
Επιπλέον, δόθηκαν τρόφιμα στο Μερόπειο Ίδρυμα, στο ίδρυμα Άγιος Νικόλαος, στο Ειδικό Σχολείο Πειραιά ενώ οι ωφελούμενοι είχαν τη δυνατότητα να πάρουν πιο ελαφριά ενδύματα για τους ίδιους και τα μέλη της οικογένειάς τους λόγω και της αύξησης των θερμοκρασιών, προσφορά των ελληνικών εκκλησιών στο New Jersey και συνανθρώπων μας που έχουν αγκαλιάσει την προσπάθειά μας.

2022-04-18T12:27:48+02:00