Την εβδομάδα από 17 Απριλίου έως και τη Μεγάλη Τετάρτη πραγματοποιήθηκε η Πασχαλινή διανομή της Ελληνικής Εθελοντικής Συμπαράστασης ΑΜΚΕ και του Hellenic Relief Foundation στις εγκαταστάσεις τους στην Αθήνα με τη στήριξη και του Κοινωνικού Παραρτήματος του Συλλόγου των Αθηναίων.

Κατά τη διανομή δόθηκαν περίπου 460 πακέτα τροφίμων στην Αθήνα εκ των οποίων τα 50 διατέθηκαν στην Κέρκυρα, τα οποία περιείχαν βασικά είδη διατροφής, προϊόντα μακράς διαρκείας (λάδι, ζυμαρικά, όσπρια, ρύζι, αλεύρι, γάλα, ζάχαρη, καφές κ.α.). Επιπλέον δόθηκαν όλα τα απαραίτητα για το Πασχαλινό τραπέζι (αρνί, χοιρινό, κοτόπουλο, αυγά, τσουρέκια, βούτυρο, χυμοί κ.α.) προσφορά όπως κάθε μήνα του HRF και ελληνικών εταιρειών.

Χορηγοί μας το Hellenic Relief Foundation, ο Όμιλος Ν. Κωνσταντόπουλου-Κηδαλίων ΑΤΕ, το Κοινωνικό Παράρτημα του Συλλόγου των Αθηναίων, η Αγροβιμ, η Τράπεζα Τροφίμων, η Coca Cola, μύλοι Λούλη, Ο Όμιλος The Mart, Καμηλάρης ΑΕΒΕ-Βούτυρα Αριστον, Φάρμα Χύτα Βαγγέλη (κρέας), Β Λαϊκή Αγορών μέσω του Προέδρου κ. Μουλάτου (πατάτες και αυγά), Καραμολέγκος (πασχαλινά τσουρέκια, ψωμί του τοστ), Bingo Totis, Φργάγκος ΑΕ (παιδικά ενδύματα), Μεριντιέν και Μινόγλου Μπούφαλο Πλαστ (υποδήματα).

Η διανομή πραγματοποιήθηκε υπό την καθοδήγηση της κας Μαρίας Σιούρδη υπεύθυνη της ΕΛΕΘΣΥ, με τη βοήθεια των εθελοντριών Σούλας Μπέλλη, Αντωνίας Παντουβάκη, Νότας Αλαμάγκου.

Εκτός από τα δέματα δόθηκαν καινούρια ενδύματα προσφορά της Φράγκος ΑΕ και υποδήματα στα παιδιά των ωφελούμενών, ενώ τρόφιμα και όλα τα απαραίτητα για το Πάσχα, δόθηκαν στο ΤΑΣΕΗ, στην ΕΤΕ, στο Μερόπειο Ίδρυμα, στο Ειδικό Σχολείο Πειραιά, στο Ίδρυμα του Αγίου Νικολάου.

2022-04-20T11:07:57+02:00