Τέλη Μαΐου πραγματοποιήθηκε η τακτική μηνιαία διανομή της Ελληνικής Εθελοντικής Συμπαράστασης ΑΜΚΕ και του Hellenic Relief Foundation στις εγκαταστάσεις τους στην Αθήνα με τη στήριξη και του Κοινωνικού Παραρτήματος του Συλλόγου των Αθηναίων. Η διανομή έγινε εις μνήμην της δασκάλας της Ομογένειας Μαίρης Βασιλάκου.

Στους ωφελούμενους δόθηκαν περίπου 350 πακέτα τροφίμων τα οποία περιείχαν βασικά είδη διατροφής, προϊόντα μακράς διαρκείας (λάδι, ζυμαρικά, όσπρια, ρύζι, αλεύρι, γάλα, ζάχαρη, καφές κ.α.) προσφορά όπως κάθε μήνα του HRF και ελληνικών εταιρειών.

Χορηγοί μας το Hellenic Relief Foundation, ο Όμιλος Ν. Κωνσταντόπουλου-Κηδαλίων ΑΤΕ, το Κοινωνικό Παράρτημα του Συλλόγου των Αθηναίων, η Αγροβιμ, η Τράπεζα Τροφίμων, οι μύλοι Λούλη, Καμηλάρης ΑΕΒΕ-Βούτυρα Αριστον, και Μινόγλου Μπούφαλο Πλαστ (υποδήματα).

Η διανομή πραγματοποιήθηκε υπό την καθοδήγηση της κας Μαρίας Σιούρδη υπεύθυνη της ΕΛΕΘΣΥ, με τη βοήθεια των εθελοντριών Σούλας Μπέλλη, Αντωνίας Παντουβάκη.

Εκτός από τα δέματα δόθηκαν υποδήματα στα παιδιά των ωφελούμενών οι οποίοι είχαν τη δυνατότητα να επιλέξουν και ενδύματα.  Τρόφιμα επίσης δόθηκαν στο Ίδρυμα του Αγίου Νικολάου, στο ειδικό Σχολείο Πειραιά.

2022-06-07T08:15:16+02:00