Πραγματοποιήθηκε από την Ελληνική Εθελοντική Συμπαράσταση και το Hellenic Relief Foundation στις εγκαταστάσεις στην Αθήνα σε συνεργασία με το Κοινωνικό Παράρτημα του Συλλόγου των  Αθηναίων η τακτική μηνιαία διανομή τροφίμων (ζυμαρικά, ρύζι, αλεύρι, κριθαράκι, λάδι κ.α.) στις αδύναμες οικονομικά οικογένειες και τα μοναχικά άτομα που  υποστηρίζονται. Συνολικά δόθηκαν περίπου 360 δέματα τροφίμων αλλά και δωροεπιταγές για προμήθεια τροφίμων χορηγία του Ομίλου Κωνσταντόπουλου.

Νωρίτερα και συγκεκριμένα τoν 15Αύγουστο πραγματοποιήθηκε γεύμα για 220 συνανθρώπους μας, σε ανάγκη, μέσω του Ναού της Μεταμορφώσεως Καλλιθέας, ενώ τον ίδιο μήνα η χορηγός μας Αγροβιμ, κάλυψε τα έξοδα λογαριασμού ΔΕΚΟ οικογενείας που αδυνατούσε και είναι ωφελούμενη των προγραμμάτων μας και κάλυψε και μέρος κόστους προσφοράς κρέατος.

Η διανομή πραγματοποιήθηκε τηρουμένων όλων των υγειονομικών πρωτοκόλλων υπό τις οδηγίες της υπεύθυνης της ΕΛΕΘΣΥ κ. Μαρία Σιούρδη και των εθελοντών Σούλας Μπέλλη, Αντωνίας Παντουβάκη και Γιάννη Λάμπρου.

Χορηγοί σταθερά το Hellenic Relief όπως κάθε μήνα από το 2011, ο Όμιλος Ν. Κωνσταντόπουλου, το Κοινωνικό Παράρτημα του Συλλόγου των Αθηναίων, η Αγροβιμ, η Τράπεζα Τροφίμων, οι  Μύλοι Λούλη, η εταιρεία Μπαρμπα-Στάθης, η Παλλίροια, η Creta farm, η Kri-Kri, η Coca-Cola, η οικογένεια Ασπασίας Καρακαλπάκη κ.α.

Στο πλαίσιο της διανομής, οι ωφελούμενοι είχαν τη δυνατότητα να πάρουν και ενδύματα, προσφορά των ελληνικών εκκλησιών στο New Jersey ενώ στηρίχθηκαν και ιδρύματα όπως το Μερόπειο και άλλες δομές.

2021-10-26T10:43:09+02:00