Μέσα Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε από την Ελληνική Εθελοντική Συμπαράσταση και το Hellenic Relief Foundation στις εγκαταστάσεις στην Αθήνα σε συνεργασία με το Κοινωνικό Παράρτημα του Συλλόγου των  Αθηναίων η τακτική μηνιαία διανομή τροφίμων (ζυμαρικά, ρύζι, αλεύρι, κριθαράκι, λάδι κ.α.) στις αδύναμες οικονομικά οικογένειες και τα μοναχικά άτομα που  υποστηρίζονται. Συνολικά δόθηκαν περίπου 360 δέματα τροφίμων αλλά και δωροεπιταγές για προμήθεια τροφίμων χορηγία του Ομίλου Κωνσταντόπουλου.

Η διανομή πραγματοποιήθηκε τηρουμένων όλων των υγειονομικών πρωτοκόλλων και τμηματικά σε βάθος χρόνου μια εβδομάδας, για να αποφευχθεί ο συνωστισμός των ωφελουμένων, υπό τις οδηγίες της υπεύθυνης της ΕΛΕΘΣΥ κ. Μαρία Σιούρδη και των εθελοντών Σούλας Μπέλλη, Αντωνίας Παντουβάκη, Φώτη Παναγιωτακόπουλου.

Χορηγοί σταθερά το Hellenic Relief όπως κάθε μήνα από το 2011, ο Όμιλος Ν. Κωνσταντόπουλου, το Κοινωνικό Παράρτημα του Συλλόγου των Αθηναίων, η Αγροβιμ, η Τράπεζα Τροφίμων,  η εταιρεία Μπαρμπα-Στάθης, η Arla Foods, η Lacta, η Παλίρροια κ.α.

Στο πλαίσιο της διανομής, οι ωφελούμενοι είχαν τη δυνατότητα να πάρουν και χειμερινά ενδύματα με τάξη και οργάνωση λόγω της πανδημίας η οποία ευνοείται από τις χαμηλές θερμοκρασίες .

2021-11-23T22:49:06+02:00